meillä alkaa elo rauhoittua, Hitsin ja Pirkon tuplajuoksut ovat onnellisesti ohi. Taisto alkaa lakata itkemästä:) Taisto ei vain tajua, minkä takia joka kerta just parhaimpaan aikaan tulee muuta menoa. Aina juuri silloin on kerho, poikamieskerho Rainen äidin luona. ja hö, kun palaa kotiin on kaikki parhaat hetket ohi ja murisevat vain joka puolella:(


Tänään käytiin myös kontrollikäynnillä Hitsin jalan kanssa. Eläinlääkäri oli aivan yllättynyt kuinka hyvältä se jo tuntui. Polvi tuntui aivan tiukalta ja ontumista ei ollut minkäänlaista. Vielä kuitenkin jatketaan lääkkeillä muutama viikko ainakin, että paranisi oikein kunnolla. Olisi niin ihanaa jo voida antaa Hitsin juosta, se kun niin rakastaa juoksemista! Onneksi kuitenkin toivoa on, että ilman leikkausta paranee. Toivon mukaan kaikki menee hyvin. 

  Onneksi kevät tulee ja huhtikuu! Niin hieno viimein päästä lumesta eroon, vaikka kieltämättä hienoja maisemia on talven aikana tarttunut kameraan metsälenkeillä satoja. Kauhunsekaisin mielin tosin odotan, miltä näyttää tarha hetken kuluttua kaiken sen tiiviiksi tamppautuneen lumen sulaessa..


Laiska blogin päivittäjä päivittää jälleen useampia päivityksiä joten rullailkaa vain alaspäin. Laitoin jälleen eri postauksiin eri asiat ettei tule hirmuisen pitkiä ketjuja tänne.