Ensimmäinen ulkomaan näyttelyreissu takana ja HeLLwi oli kuin ikänsä reissannut! Matka alkoi torstai-iltana Jade-afgaanin sekä hänen alaistensa kyydillä Vaasaan. Sieltä matka jatkui bussilla kohti Helsinkiä. Yö meni bussissa ja HeLLwi veti nokosia koko matkan!

Aamulla laivalla yli Eestin maalle ja taas mentiin. Väliin pysähdelttin ulkoilemaan ja HeLLwistä oli ehkä huippua kun kaksi bussillista täynnä kavereita, joiden kanssa olis haluttanut leikkiä! Perjantai-iltana saavuttiin Liettuaan ja huonekavereina oli kaksi salukia,joiden kanssa sitten oli loistavaa leikkiä! Lauantaiaamuna kohti näyttelypaikkaa perhosia maha täynnä!

HeLLwi käyttäytyi kuin unelma kehässä ja kaikkihan sieltä kerättiin tittelin kera:) Tuomarikin kehui kuinka liikkeet hienot, kun muisteli että Kajaanissa meni välillä hyppelyksi. Nauroi tuomari kun sanoin, että n.1000km linja-autossa väsytti jonkin verran HeLLwi-duracelia. Näyttelypaikalla oltiin loppuun asti, koska jännättiin portugeesikamun Ribein menestystä isossa kehässä.
Illalla hotellille ja sekä Hellwi että allekirjoittanut "sammuivat" melkein samantien.


Sunnuntaina taas näyttelyyn klo8 aamulla! ja jälleen HeLLwi liikkui kuin unelma kehässä vaikka nyt virtaa olikin vanhaan malliin:) Saalina taas sert ja cacib:)

Loppuun asti taas näyttelypaikalla ja voi pojat: Ribei oli ryp3. HeLLwikin jakoi paljon pusuja kaverilleen! Kotimatkalle lähdettiin bis-kehien jälkeen. Koko bussi nukkui Latvian ja Liettuan rajalle, jossa pidettiin pissatauko. Aamuyöstä oltiin Tallinnassa, koirat kävi pitkän ulkoilulenkin, sitten laivaan ja maanantai-aamupäivästä oltiin koto-Suomessa! Tampereelle asti matkattiin bussissa ja sitten hypättiin kaverini Minnan farmariin ja HeLLwi matkusti gordoninsettereiden ja Polo-pointterin kanssa kotio. Reissu oli rankka, tiistai meni torkkuessa, mutta mikäs oli reissatessa, kun matkaseura oli täysi 10!, menestystä tuli ja pikku-HeLLwin kanssa oli tosi helppo matkustaa! On se hiano tyttö!

terveisin Sanna & HeLLwi