Taistolta lähti turkki ykskaks yllättäen:) 
tase150-normal.jpg 
 
tase250-normal.jpg

tase350-normal.jpg

tase450-normal.jpg

Taistokin pääsi kokeilemaan rekikoiran elämää ...ei niin hyvällä tuloksella:D
taistohaski50-normal.jpgtaa250-normal.jpg

Minä aattelin, että kun kerran se Pirkkokin sai kärryn liikkeelle ja hyvin saikin ja Jonnan koirat on kuin huskyt ikään.. että kyllähän se nyt Taisto vasta mestari onkin! Sillähän on voimaakin kuin pienessä Karviassa konsanaan.
Selvennykseksi muutama kuva.

numero 1
Käskynjaolla se kyllä kuuntelee, ottaa vastaan ohjeet ja menee hienosti jo kolmannella "istu" käskyllä maahan.

numero2
Lähtee loistokkaasti liikkelle, oi että pienen sekunnin sadasosan jo näin silmissäni miten se päihittää kaikki rekikoirat.

numero3
Tulee ensimmäinen puu. Sitä ei voi ohittaa ilman merkkausta, koska miten sitä muuten osaa sitten takasin mennä! ja koska kumminkin puita on molemmin puolin tietä ja matkaakin kymmenen metriä on syytä merkata molemmin puolin mahdollisimman monta kohdetta koska ei kysyvä sitten tieltä eksy. Ja tietenkin sama toiseen suuntaan ja vielä kaks varmistusrinkiä päälle. Hirviän kova homma sen takia, että saa pari nakkia!

numero4
Autossa ollessa tuo otus, jolle kymmenen metriä suoraan juoksua mun luo oli täysi mahdottomuus, on kuitenkin saanut omasta kaulastaan hihnan pois ja singahtaa oven avautuessa metsään villinä ja vapaana eikä turhaan vaivaa mua millään äänenkäytöllisillä ohjeilla siitä koska saisi ulos tulla. Sen lisäksi se on saanut laitettua omalta kaulaltaan hihnan hienosti hämäykseksi vesipullon kaulaan.

Että onkohan nyt niin, ettei se varsinaisesti olekaan niin yksinkertainen kuin on nämä 8 vuotta luultu. Vaan, että sen älykkyys huitelee vain ihan jollain omalla tasolla jota ymmärtää vain kaltaisensa ...joita ei ole kyllä paljon näkyny. Ja miten paljon se kertoo siitä, miten älykkäänä se mua pitää.. kun kuvittelee että en huomaa eroa onko hihnanpäässä tuo järjen jättiläinen vai kahden litran vissypullo..