oi ihanan aurinkoista ja melekin jo lumetonta meillä, vaikkakin toissayönä sitä vielä 10cm koitti sataa. Kuningattarella on ankeat ajat, se kun ei tassujaan missään kurakoissa ala sotkemaan joten pissapaikat vähenee kun lumet sulaa!

Me ollaan maalailtu hieman seiniä täällä ja raivailtu paikkoja ensi viikon tapetointia varten. seinän lisäksi on sävytetty hitusen Pirkon häntää ja korvaa limen vihreällä maalilla.. :)
nuuhku450.jpg

Kimi (Tuhannen Tähden Huituntuutti) käväisi silmäpeilauksessa, kaksikin kertaa. Ensimmäisessä löytyi MRD1, tulos jäi kuitenkin hieman vaivaamaan että pitikö paikkansa, peilauskin kun oli kuulemma kovin pikaisesti tehty ja ainakaan minun korviini ei mrd:tä ole portugeeseillä kantautunut. Kimi peilattiin toiseen kertaan ja eihän siellä silmässä mitään ollut eli terve on vaikka tuo toinen tulos nyt jääkin kummittelemaan. Ensimmäinen lääkäri oli siellä jonkin pilkun nähnyt mutta toinen ei moista löytänyt. Paneeliin ei asiaa viety koska sillä nyt ei mitään merkitystä katsottu olevan.