uudenvuoden aatonaattona käytiin hakemassa ihanat vieraat Tampereelta meille,

Mervi kera Ilen, Herkun ja Flooran
saapui kylään<3
Vietettiin ihana uusi vuosi hurjissa pakkasissa, onneksi oli takapihan koirapuisto:)    koiruudet sai Merviltä ihanat lahjat! Taisto sai luita, Vimma sydänlaatikollisen pinkkejä ponnareita, Pirkko kaljan ystävänä sai uuden vinkulelupoikaystävän, Harald Hirmuisen jolla oli ihan oma kaljatuoppi kädessä (..jonka Piikko toki heti söi ja pettyi koska siellä ei ollutkaan oikeaa kaljaa..) ja Hitsi tuo maailman suurin saunamakkan ystävä sai kiuasmakkarapussin jossa oli makkaralelu, kestosaunamakkaraa köydessä!

Pakkaset ei paljon haitanneet, vauhti vain koveni, tosin Ile ja tyttärensä Vimma olisivat varmaan loikoilleet mieluiten sisällä mutta tarkkaan kun katsoo niin saattaa jopa nähdä kuvissa niidenkin välillä oikein leikkiin riehaantuneena:)
 
Ja olisiko uusi vuosi voinut paremmin alkaa sillä uudenvuodenpäivänä saapuivat kylään Jurvan vahvistukset eli Roope, Ribei, Tarja ja Markku ja portugeesilauma kasvoi kerralla yhdeksään! Melkoista hulinaa, eli tästä on pakko tulla hyvä koiravuosi:):)
tuolloin pakkasta oli varmaan 30 astetta mutta sisällä kaiken hulinan keskellä oli hyvinkin lämmin!

6.1. Vietettiin kera 7 koiran lauman suuria syntymäpäiviä!!
Vimman
ja Taiston äiti Ile täytti 12 vuotta!! Ilikku sai tietenkin herkkuja sekä maksalaatikkokakun 12 makkaratikkukynttilällä, lihapullakoristeluin tietenkin. juhlavieraille ei kakkua riittänyt mutta pienempiä herkkuja ehkä.. 
Ile on meidän suurin idoli ja maailman paras äiti, jota ei vielä ikä paina!