Taistolla pitää kiirettä, sillä sekä ensin juoksun alotteli Pirkko ja siitä muutaman päivän päästä Hitsi. Onneksi Taisto on jo oppinut että turha hötkyillä ennen tärppiä joten mitään sydäntäsärkevää itkua ja jatkuvaa yrittelyä ei onneksi tapahdu ennen pahimpia hetkiä:) ja vielä parempi on se että niin Pirkko kuin Hitsikään ei ole Taistolle lämmennyt edes tärppipäivinä, samaa laumaa kun ovat ...tai sitten ne ei vain ole lainkaan kiinnostuneita Taistosta. Pääsee vahtimisessa vähän helpommalla vaikka 100% ei voi luottaa.. Onneksi on juoksut nopeemmin ohi kun tulevat molemmilla samaan aikaan.

Kuningatar Vimmalla ei ole kovin mukavia päiviä ollut, viime viikolla iski taas pissatulehdus. Melkoisen pahaksi se nopeasti menikin, aivan vereslihalla oli jo. Sai 15 päivän lääkekuurin ja kipulääkettä pahimman yli. Tämä oli nyt neljäs tulehdus reilun vuoden aikana, sitä ennen ei moisista ole ollut vaivaa. Onneksi ei kuitenkaan virtsakiviä tms. vielä kurjempaa. positiivista on se että sairaslomalla saa nukkua luvan kanssa:)

Syksy on ainakin mun mielestä paras vuodenaika ja etenkin nyt kun pääsee sienimetsään. Marjojen poiminnasta me ei innostuta, ne kun on niin pieniä:) Mutta sienimetsästä haetaan kaikkea mahdollista.
tänä vuonna ei ole vielä montaa kertaa metsään ehditty. Kerran matkaan pääsi myös Pirkko
pilikko400.jpg
pinnkko450.jpg
pilikonsienimets450.jpg
pilkkonen450.jpg 
Viikonloppuna koitamme päästä suuntaamaan Ouluun, April Fool's kennelpäiville tosin juoksuneidit jää kotiin:)
Sieltä toivon mukaan paaaljon kuvia!

Helevi lähetteli valokuvaterveisiä
Mustasaaren näyttelystä:
helevimustasaari.jpg
sekä reihuntakuvia kera isoveli Aimon (April Fool's Asco Tabasco)
..melekoset rymysisarukset:)
helviaimo245.jpg
helviaimo45.jpg
helviaimo445.jpg
ja hurlumhein kaverikuva kera koalan
helviaimo345.jpg

Ai niin ja hei menkää kattomaan meidän parhaista parhaimmalla Samperi-kaverilla on ihka uudet sivut ja ihanainen blogi ne löytyy täältä:
 http://himpura.net/samperin/samperi.html