Pirkon otin mukaani sieniä katselemaan jälleen ja lähinnä koko reissu meni valokuvailun puolelle kun oli niin ihana pelto:)oli kovin hauskaa siihen saakka kunnes käveltiin hieman keskemmälle valtavaa apilapeltoa ja kuinka ollakaan valtava rusakko oli mennyt meitä piiloon olemalla vain hiiren hiljaa paikoillaa apiloiden joukossa. Pirkko oli alle metrin päässä rusakosta kun se pinkaisi vauhtiin. Ennen ei ole Pirkon näkyville rusakkoa tullut joten sekunnissa ne oli jo pellon laidalla menossa metsään kovaa kyytiä..

pirkko ei oikein tiennyt mitä moiselle pitkäkorvalle oikein tehdään sillä välillä ne metsässä menivät hetken rinnakkain:) kunnes jänönen teki jonkin ovela eksytysliikkeen.

ennen kuin pellolta pois kerkesin oli kumpikin kadonnut näkyvistä.. kiva juttu sillä oltiin jokusen kilometrin päässä kotoa ja ei maantiekään kaukana mennyt. kaiken lisäksi Pirkolla oli juoksu.. no kiirehdin autolle päin huutelemaan valmiina ajelemaan niiden juoksusuuntaan
ja samassa Piikko tulikin jo takaisin<3 aivan läkähdyksissä moisen juoksukilpailun jälkeen. ei se kertonut voittiko se.. 
käytiin viilentymässä koska lampi oli ihan lähellä

wannabe norppa:)