kamerasta hajosi joku aika sitten objektiivin joku kiinnikehommeli joten kuvaus on ollut haasteellista sillä putki kyllä toimii kuten ennen se vain hiemankin heilahtaessaan naksahtaa aina irti. Tänään viimein tuli pitkään haaveissa ollut uusi putki jossa mittaa riittää vaikka naapurikuntaa tsuumailisi:)
Piikko_kesakuu09400.jpgtaisto_pirkko_vimma450.jpg
pirkko_ja_risu450.jpg
pirkko_kesakuu09450.jpg
hitsi_kesakuussa09450.jpg
hitsi_kesakuu09450.jpg
hitsi_kesak09400.jpg

Uimassa ollaan käyty ahkerasti, etenkin Pirkko joka kävi ihanien serkkujeni Sofian, Leon ja Samuelin kanssa polskimassa, taisi vesikoira kohdata vertaisensa vesipedot. Rainen kanssa juuri eilen palattiin Oulusta käytiin kyläilemässä Mervin luona muutama yö, koirista vain Taisto oli mukana muut kotomiehinä.. tai naisina:) oli ihana reissu kuten sinne aina<3 aika vain loppuu aina kesken. 
piippu350.jpg
piipunloikat350.jpg
uimassa_toukokuu09450.jpg
vesipetoja450.jpg
vesipetoja2400.jpg
Sain postia myös Repeltä jolla oli ollut vaivaa eturauhasen kanssa, poika on kuitenkin nyt kunnossa, kastroitiin samalla.
Peten omistajan kanssa juttelin puhelimessa, Pete on myös kastroitu.
Hermanni on käynyt tällä viikolla Ventelällä lonkkakuvissa joten odotellaan niitä tuloksia.
Elsan omistajankin kanssa jokin aika sitten pitkät puhelut juteltiin:) Elsallakin menee hienosti ja toivon mukaan pikkuinen äitinsä kopio saapuu  vierailullekin kesän aikana.
ihanaa kuulla uutisia kaikista valonpilkuista, hienoa että kaikilla menee hyvin ilman suurempia ongelmia ja ovat suuria persoonia kaikki:)
Innolla aina uusia kuulumisia odottelen, kuvia kun saan laitan mahdollisesti tänne blogiin esille.