Vilho (Tuhannen Tähden Tyhjäntoimittaja) kera omistajansa Tiian lähettelivät seuraavanlaisia terveisiä

Heippatirallaa täältä Kaenuun emäpitäjästä Paltamosta!

Kesäkuussa saapui kauan odotettu pikkuveijari Vilho, joka nyttemmin onkin melkoisen iso kokoinen jässikkä!
Vilhon kanssa elo on sujunut hienosti ja hän on kyllä aivan ihana pentu! Opittu on lähes sisäsiistiksi ja muitakin perusjuttuja ja käskyjä on poika nopeasti oppinut, myös turkinlaitot ym. hoituvat ilman sen kummempia venkuilemisia.

Vilho on sopeutunut tosi hyvin laumaamme, joka kattaa kolme muuta koiraa, kissan, vuohia ja muutaman jyrsijän :) Hopsu-porokoira on lemppari riekkukaveri ja Kenu-mustaterrieri taas se viisas isäpappa, jota Vilho seuraa tarkasti ja ottaa hänestä oppia. Myös vanhempani ja sisarukseni ovat pikkukaverista mielissään ja touhuavat Vilhon kanssa mielellään.

Vilho on saanut myös monia muita koirakavereita, kun lähipiirissä on muutamiä lähes samanikäisiä pentuja. Ehdottomasti paras kaveri on monirotuinen Jade, jonka seurassa ei paljon ehditä levätä. Tanner tärisee ja hiekka lentää!

Vilho on käynyt uimassa ja ollut veneretkellä saaressa. Vilho on hyvin sopeutuvainen moniin paikkoihin ja tilanteisiin, sen kanssa on helppo lähteä. Tosin vielä ei uskalla kuljettaa ihan joka paikkaan.

Elokuussa koirakerhomme aloittaa taas tapa- ja näyttelykoulutukset ja aiomme Vilhon kanssa osallistua siihen. Ja kun ikää tulee lisää, niin sitten agilitykin aloitetaan!

Vilho lähettää hännänheilutuksia sisaruksilleen, kasvattajamammalleen ja vanhemmilleen!

Meidän kuulumisia voi käydä lukemassa myös blogista
tuuaraisma.vuodatus.net


Suuret kiitokset tästä ihanaisesta pojasta! :)

Vilhon perhettä. porokoira Hopsu ja portugeesimummo Baleia