Ihana sijoitustyttösemme Kajaanissa on kasvanut kohisten!

Valda (April Fool's Noof I'm Waterproof) 5kk
v50-normal.jpg 
Tiian ja Valdan kuulumiset kuvineen päivineen tulee tässä:

April Fool's Noof I'm Waterproof "Valda" eli Pikkumuumi, Valdimir, Tauno jne.. kasvaa hurjaa kyytiä täällä Kajaanissa TT Tyhjäntoimittaja Vilhon kaverina. Kovin on meillä arki mennyt perusasioita opetellessa ja pienistä jäynistään huolimatta, tämä neiti on hurmannut minut ja monet muut hienolla, sosiaalisella, reippaalla ja kontaktia ottavalla luonteellaan. Valda on todella rohkea ja uusiin tilanteisiin suhtautuu yleensä valppaasti. Valdan ja Vilhon kanssa muutimme rivitalosta kerrostaloon syyskuussa ja sopeutuminen kerrostaloelämään ja ääniin on käynyt vaivattomasti. Toki myönnän, että olihan se toisinaan ärsyttävää, että pientä pentua sieltä viidennestä kerroksesta aamulla juosten sai kuskata pissille ulos, housut puolittain jalassa suurinpiirtein. Joskus se hopusta huolimatta ehti tulla jo eteiseen. Nyt viisi kuukautta vanha Valda on jo hyvinkin sisäsiisti, harvemmin löytyy se pissilammikko, vaikka olisikin pidempään itsekseen kotosalla. Minulla on välillä hyvinkin pitkiä opiskelupäiviä ja olen siitä iloinen, että nämä kaverukset osaavat olla melko nätisti yksin ollessaan, Valda saattaa jotain pientä sopimatonta puuhailla (kuten napata jonkun kirjan ja jyrsiä sitä tai levitellä tavaroita), mutta loppujen lopuksi aika vähällä ollaan päästy. Lisäksi aivan huippua, että nämä kaverukset eivät hauku (eivät sellaista ainakaan vielä ole oppineet). Onneksi minulla on myös ihania, auttavia käsiä koirien hoidossa, jos päivät venähtävät.

Valdalla on paljon kivoja koiratuttavuuksia ja se on helppo ottaa mukaan kaikkialle, niin kuin Vilhokin. Tässä ei olla vielä käyty koulutuksissa tms, mutta täällä Kajaanissa pyörii Pallohallilla aina tiistai-iltaisin yleiset koiratreenit ja sinne lähdemme, kun on nyt ikää sopivasti ja rokotukset kunnossa. Näyttelyjuttujahan sitä täytyy ruveta harjoittamaan, jotta sitten pentuluokkaan on jo homma sopivasti hanskassa. Tämä oikea herkkuperso tekee kyllä makupalojen avulla ihmeitä:)

Isoveikka Vilho varmaan toisinaan haluaisi lähettää korvissa roikkuvan Valdan pikapakettina Karviaan, mutta onneksi leppyy nopsaan ja näyttää nauttivankin siitä, kun pieni emäntä nukkua tursottaa kyljessä. Ihania ja hönöjä nämä kaverukset. Mutta se, että ajattelin saavani vähän omaa rauhaa välillä, kun näitä on kaksi ja ei sitten Vilhokaan perässä joka paikkaan kulkeudu, niin höpönpöpöt, nyt näitä perässä kulkijoita ja syliin pakkautujia on kaksi. Eikä sänkyyn pitänyt koiria ottaa, niin joka aamu herään ainakin tämä pienempi kainalossa.v1150-normal.jpg  

v1050-normal.jpg  

v950-normal.jpg  

v150-normal.jpg

v850-normal.jpg  

v750-normal.jpg

v650-normal.jpg  

v550-normal.jpg  

v450-normal.jpg  

v350-normal.jpg  

v250-normal.jpg