Me ei muuta tehdäkään kuin vain uidaan:) ainakaan kamerassa ei tunnu muita kuvia paljon olevankaan..

Juuri ennen juhannusta käytiin koko perhe uimassa ihanalla metsälammella jossa oli myös laituri.
uintiaa450.jpg
riita450.jpg
hitsitaisto450.jpgpiikkotaisto400.jpg
loiskis400.jpg
Pirkko kun on ihan hitusen vain innokas kaiken maailman keppien sun muiden leluiksi luokiteltavien kanssa sähelsi se laiturilla niin että muutaman kerran kompuroi siinä olevaan rappuseen sillä seurauksella että hetken kuluttua olikin verta. ja paljon. niin laiturilla kuin Pirkon jalassakin. Pikaisesti siellä katsottuna näytti että ei se ainakaan kynsi ollut, mutta kun päästiin kotiin ja alettiin putsaamaan niin kynsihän se oli. Parani onneksi todella nopeasti ja pirkko antoi sen onneksi olla rauhassa, joten eilen uskaltauduttiin taas uimaan kun pitkästä aikaa ehti Samperikin (April Fool's Zeri Zamperi) meidän mukaan.
jonnakoirat450.jpg
samperihitsi450.jpg
Jonnan ja koirien kanssa kävästiin ensin metsässä ja sitten Pirkko pääsi uimamaisteri Samperin mukaan pienelle iltauinnille:)
samperia450.jpg
uimassa450.jpg
uimassa2450.jpg
uimassa6450.jpg

on se setämies melekonen vesipeto, ei Pirkolla ollut mitään jakoa siihen vauhtiin, mutta kyllä se yritti. Samperilla oli mukana myös ystävänsä osku-orava jota haettiin vedestä suurella innolla. Lopuksi osku oli hörppinyt sen verran vettä sisäänsä ettei Pirkko sitä sieltä yksin jaksanut edes rantaan raahata:):)
uimassa3450.jpg
uimassa4450.jpg
uimassa5400.jpg

ehkä seuraavaksi on muidenkin vuoro uida, tosin olihan tuolla jo yhdessä kuvassa Taisto vedessä:)