Edellisessä postauksessa oli ihanan aurinkoinen pakkaspäivä, nyt se on ollut vettä ja vettä ja vettä jo ties montako päivää. Ja kyllä minähän tykkään vesisateesta.. mutta en näin talvella, tosin lumestakaan en tykkää. Melkoisesti kyllästyttää jatkuva siivous. Hiekkaa tulee niin tassuissa kuin omissakin jaloissa käsittämättömät määrät sisälle. Puhumattakaan siitä miltä meidän tarha näyttää..

Tänään lauman seuraksi liittyi myös Rainen äidin koira Samu.

ihan hauskaa varmaan kaikilla muilla paitsi mulla näiden ihanuuksien pesua odotellessa...

Taisto ei voinut käsittää että mitä se huutaa..ai mistä pitäis tulla pois.. ja missä ei muka ole pakko seisoa..

eikä sitä tunnu tajuavan eräs toinenkaan..

niinhän se menee että turhahan se ajatus edes oli "ei ne varmaan sinne kuralätäkköön mene, onhan siellä tilaa muutenkin.." juu ei niin.


suihkua odotellessa:)
 
kaikki ei toki moisiin hömpötyksiin lähde. Kuningattaret, ne ei tassuja turhaan kastele eikä urheilua muutenkaan turhaan harrasta. Samoin teki Hitsi joka istua tapitti Vimman vieressä portilla ja pissasi mieluummin tarhan ulkopuolelle vasta sisälle lähtiessä... 

Vaikea valita kumpien kanssa elämä on vesisateella hankalampaa.. Kahden jotka haluaa koluta jokaisen lätäkön vai kahden jotka kieltäytyy kävelemästä märässä maassa...


Ajattelin, koska satun olemaan ihan hitusen tykästynyt jouluun josko yrittäisin tänne blogiinkin päivittää vähintään yhden kuvan joka päivä. Mun tuurilla tietokone kaatuu heti alkuunsa tai kamera hajoaa mutta yritetään. Tänään se ainakin onnistui:)
ihkaensimmäinen joulukalenterikuva, se tulee tässä.. 
  Piikko ei uskonu Mummelismuun tonttujuttuihin ..eikä se ole ehkä ollut riittävän kilttikään:)