Oli hieman pitkäksi venähtynyt päivitystauko näköjään mulla täällä:)
Pentuset on ehtineet jo koteihinsa muutama viikko sitten muuttaa, mutta paljon oli päivitettävää vielä niidenkin täällä olo ajoista. Samoin Goyan & Gunnarin viime vuoden kuulumisia kuvina löytyy joulukuun lopun päivityksistä. (tänään päivitettyjä päivityksiä kaikki joulun toivotuksiin saakka joten kannattaa selailla)
Ja kiitos tuhannesti kaikista joulukorteista sun muista muistamisista taas <3

Lähetelkää vain kuvia kun muistatte, niitä mielelläni joka pentueesta päivitän tänne sisarusten ja sukulaisten ja muiden innokkaiden lukijoiden näkyville.
Mikäli kasvattien omistajat lähetätte kuvia mulle puhelimeen niin lähettäkää ne siihen toiseen numeroon (040-5915800) tuossa toisessa numerossa (046-5716897) on kortti sellaisessa puhelimessa joka ei niitä ymmärrä vastaanottaa:)

Pentusista vielä sen verran, että kiitos vielä kaikille ihanille uusille perheille <3 Kaikilla menee ilmeisen hyvin ja pennut kuulostavat olevan oikein reippailta! Mauri ja Selma lähtivät tosiaan sijoitukseen ja pitivät nimensä ennallaan, Hurma ja Herkkokin pysyivät ennallaan. Sanelmasta tuli Sasha, Monnista Mörkö, Mamusta Manu, Heimosta Bart ja Suomasta taisi tulla Soma vai kuinkas sen kanssa meni:) Ilmoitelkaa jos joku meni väärin, niin korjailen tuonne pentue-sivulle.

Pirkko ehdittiin tässä välissä jo steriloida, se kerkesi valeraskauden vielä sen leikkauksen jälkeen kehittää. Useampikin vinkulelu ja pehmolelu kerkesi syntyä, toivon mukaan se nyt tuon steriloinnin myötä jää historiaan. Sijoituskoira Telle kävi lonkka- ja kyynärkuvissa, hyvältä näytti.. ootellaan virallisia tuloksia. Toinen sijoituskoira Valda korkkaa näyttelyt ensi viikonloppuna pentuluokassa. Toivon mukaan vauhdikas vuosi tulossa!

kuulemisiin
-Päivi

kantinkoski550-normal.jpg