Läheskään aina ei koko lauma pääse mukaan, tällä kertaa käytiin Hitsin kanssa ajelulla. Metsässä oli hirmuisesti tosi hyviä keppejä ja uimassakin käytiin. Hitsi oli ennen hurjan kova uimaan ja sukeltamaan, se jopa uikin veden alla. Hilima eli tutummin Vimma nimellä eniten kutsuttu, on kuitenkin vesi-inhoaan tartuttanut ainakin Hitsiin. Vimma kun ei uimaan mene, korkeintaan kahlailee.
ensin jokunen kuva viime viikolta.
Helteillä käytiin yksi ilta Hitsin ja Pirkon kanssa Mustajärvellä uimassa, siellä on ihanan kirkasta vettä, näkee aivan kuinka siellä pienet kalat painelee:) Hitsi kuitenkin tyytyi vain katselemaan rannalta
rannalla3.jpg
rannalla2.jpg
rannalla.jpg
sillä aikaa Pirkko tutki järvenpohjaa...
sukellus.jpg
sukellus2.jpg
pirkkomustajrvi450.jpg

suurella houkuttelulla Hitsikin pikaisesti käväsi vedessä tuolloin.

Hitsin kanssa ajelulla käytiin meidän lähimetsissä, hurjan hauskaa oli ja vauhtia riitti ihan ilman toisiakin:)
hippiina_09450.jpg
hitsi_metsassa09450.jpg
hitsi_heinakuu09_2450.jpg
hitsi_lentokentta09450.jpg
hitsiksi450.jpg
hitsi_ja_risu450.jpg
hitsi_heinakuu09400.jpg
hitsi_kesalla09400-1.jpg
hitsilaukka450.jpg
käytiin metsäretkeilyn jälkeen ampumaradan pienellä lammella uimassa..
Aikamoisen leikin jälkeen hitsi suostui vedestäkin keppiä hakemaan:) Ehkä se on päättänyt että ens kerralla jos uimaan pitää mennä täytyy olla hieman paremmat houkuttimet kuin kepit. vaikka edes jonkin verran makkaraa.
hitsiloiskuu450.jpg
hitsi_ampumarata450.jpg
hitsi_ampumarata2450.jpg
hitsi_ampumarata3450.jpghitsi_loikka450.jpg
hitsi_loikka2450.jpg

ihanaiset serkkuni Sofia, Leo ja Samuel olivat viime viikolla kylässä. Etenkin Pirkolla riitti tosi paljon kaikkia leikkejä joita piti touhuta, kerrankin kun oli väsymättömät leikkikaverit:)
samusofialeo450.jpg
samuelkeppi450.jpg

vaikka minä itse sateesta enemmän tykkään kuin aurinkoisesta, toivon silti että vielä sen verran lämpenisi että uimaan pääsisi..
loisku450.jpg


Kimillä on tosiaan käynyt morsian, meidän Taiston sisko Omppu, toivon mukaan pentusia syntyy syyskuun alussa. lisää pennuista voi kysellä Merediam kennelistä www.merediam.fi